Sprintticup 16.11.2017 Suomenoja

  

 

Sprintticup to 16.11.2017 Suomenoja 

Lähtölista Jyryn, LeSin ja Akilleksen cup-kisaajille  ok
Tulokset ok
Väliajat ok
Reittihärveli ok

Ratamestarin ihannereitti A-radalla ok

Lähdöt: 

  • Jyryn, LeSin ja Akilleksen jäsenet lähtölistan mukaisesti noin klo 17.30 alkaen 
  • Sprintticupin kisaajat klo 18-19 välisenä aikana
  • Akilleksen suunnistuskoululaiset klo 17:30 alkaen omatoimisesti - kaikilla sama tulospalvelu

Parkki: 
Kauppakeskus Liilan yläparkki, Koivu-Martinsillantie 10.

 

Kartanmyynti, lähtö ja maalit:
Kartanmyynti ja tulospalvelu sijaitsevat kauppakeskus Liilan välittömässä läheisyydessä. Tapahtumassa on yksi lähtöpaikka, jonne on matkaa noin 1,5 km (tai huonon kelin sattuessa 0,5 km). Lähtöviitoitus kiertää rastialueet, joten noudata viitoitusta, vaikka tullessasi näkisitkin lähtöpaikan. Lasten suunnistuskoulun osallistujat omatoimisesti lähtöpaikalle. Tapahtumassa on yksi maali (ennakkotiedoista poiketen). Muista palata kartanmyyntipaikalle, jossa sijaitsee siis myös tulospalvelu.

Radat ja maasto: 
A-rata 3,2 km , B-rata 2,7 km, C-rata 2,0 km, D-rata 1,3 km Akilleksen suunnistuskoululaisille. Rasteilla on pienet rastiliput ja leimasimet. Leimaustapa Emit. Ole tarkkana, että etenet rastit oikeassa järjestyksessä. Rasteja on lähekkäin ja radat tekevät "sik-sakkia"! Keskiviikkoillan perusteella paras kenkävalinta on nastallinen kenkä.

Suomenojan Sprintticupin osakilpailu tarjoaa vauhdikasta ja haastavaa urbaania sprinttisuunnistusta (A-radalla kaksi selkeästi eri tyyppistä aluetta käytössä). Lenkkitossut on paras jalkinevalinta. Huomioikaa sprinttisuunnistuksen kielletyt kohteet. Erityisesti pihamaille meno on kielletty.

Kartta: 
Sprinttisuunnistuskartta 1:3000, käyräväli 2 m, Antti Vainio 2017. Tarkat rastipisteet on merkitty karttoihin kohdistuspisteillä. Rastimääritteet ovat painettuina karttoihin. Irrallisia rastimääritteitä ei ole saatavissa. A4-kartta on valmiina muovisuojuksessa.

Ilmoittautumiset: 
Sprintticupin kisaajien ilmoittautumiset emit-numeroineen joko tänne ke 15.11. klo 20 mennessä (nopeuttaa tulospalvelua, maksu kisapaikalla varaa tasaraha) tai kisapaikalla. Akilleksen, Sisun ja Jyryn osallistujat ilmoittautuvat 14.11. klo 24 mennessä IRMAan.

Osanottomaksut:
Osanottomaksu on 8 € ja alle 19-vuotiailta 4 €. Emit-vuokra 2 €. Voit maksaa myös Smartum-liikunta- ja kulttuurisetelillä, Smartum saldolla (ennakkomaksuna internetissä), Virikesetelillä, Tyky-Kuntosetelillä, SporttiPassilla (käytä samaa, mitä Espoorasteilla) sekä monilla yritysten omilla liikuntaseteleillä.

Vastuuhenkilöt:
Ratamestari Kimmo Berg. Tarvittaessa tiedustelut: Hannu p. 050 3598864, hannu.numminen@espoonakilles.fi (myös erikoistapausten ilmoittautumiset).

Muuta:
Mahdolliset lisäinfot tulevat näille nettisivuille. Juostessasi käytä maalaisjärkeä sekä tutustu sprinttisuunnistuksen kiellettyihin kohteisiin.

Tervetuloa sprinttailemaan.

 


Sprintticupin sivustot

Sprintticup-sivut. 
Sprintticupin facebook-sivut. 

 

 

TESTISIVU

Tämä on testisivu. Uudet sivut ovat rakenteilla. Linkit eivät toimi normaalisti sekä url-osoite muuttuu jatkossa pääsivuston alle: www.espoonakilles.fi

Lue lisää